Wie zijn we?

Over ons

De aanschaf van uw eigen woning is een grote stap.  Ons jong dynamisch team is erg gedreven, en staat garant voor een perfecte oplevering van uw nieuwbouwwoning. Wij hebben een diepgaande knowhow en ervaring opgebouwd, dit op vlak van energiebewust bouwen en bouwtechnieken. U kan steeds op onze deskundigheid rekenen.

Logo Kompaktwonen

Wat we doen

In ons vernieuwd logo komt dit ook zeer goed tot uiting. In het logo komen de 2 vinkjes terug tot een letter K, weliswaar gespiegeld weergegeven. Dit beduidt het bouwen van gekoppelde woningen (kompakter dan een open bebouwing) terwijl de afwijkende kleuren de zelfstandigheid van elk element (woning) benadrukt.

Wij zijn bovendien ook steeds op zoek naar projectgronden om nieuwe, mooi en energiezuinige woningen te realiseren. Heeft U een bouwgrond ter beschikking, neem dan vlug met ons contact op.

OVER ONS

De aanschaf van uw eigen woning is een grote stap.  Ons jong dynamisch team is erg gedreven, en staat garant voor een perfecte oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Wij hebben een diepgaande knowhow en ervaring opgebouwd, dit op vlak van energiebewust bouwen en bouwtechnieken. U kan steeds op onze deskundigheid rekenen.

CONTACTGEGEVENS

 
Burgemeester Hendrickxstraat 25
3971 Leopoldsburg
 
TEL: 011 54 59 12
 
GSM: 0478 22 67 07

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

Als je energiezuinig en duurzaam wil bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen gebouwen volgens een zeer energiezuinige EPB-norm.  Wij hebben reeds jaren ervaring in het bouwen van energiezuinige en duurzame woningen. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.
© 2019 Kompaktwonen.be. All Rights Reserved.