BEN-woning Kruisbaan - Beringen

BEN-woning Kruisbaan - Beringen

Algemeen

Grondoppervlakte: rechts (3a10) // links = (3a10)
Bouwjaar: 2017-2018
Beschikbaarheid : Na voltooiing werken
Bouwtype : Half open bebouwing
Tuin – terras : Ja
Garage: Neen
Staanplaats: Ja
Slaapkamers: 3

Interieur

Oppervlakte: 150 m²
Living: 30-35 m²
Keuken: 15 m²
Badkamer: 8 m²
Verwarming: gascondensatieketel
Ventilatie: vraaggestuurd C-systeem

Exterieur

Schrijnwerk: ALU-ramen
Isolatie: 10 cm PUR of 12 cm XPS (muur) – 14 cm PUR (dak) of gelijkwaardig – 8 cm vloerisolatie
Verwacht E-peil: E28 (= BEN-woning) : 50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaarEliza Mertens / Nick Van Essen (rechter woning)

"De geweldige service van KompaKt Wonen is erg verregaand:
  • Bij mailverkeer hebben we nooit langer dan 2 dagen moeten wachten op een antwoord. Telefonisch waren ze praktisch altijd bereikbaar, anders werd er direct teruggebeld.
  • Bij kleine details die nog niet in orde waren hebben ze direct hun verantwoordelijkheid genomen en zijn ze dit altijd kostenloos komen oplossen. Bij technische vragen hebben we altijd een degelijke en duidelijke uitleg gekregen (in grote tegenstelling tot commerciële verkopers van andere bouwfirma’s). De eigenaar is dan ook een bouwkundig ingenieur met zeer veel kennis van zaken.
  • Budgetten zijn overal ongewijzigd gebleven. Zo hebben we veel meer stopcontacten en schakelaars gevraagd dan oorspronkelijk voorzien en hebben we hier niets extra voor moeten betalen. (Dit is slechts een van vele voorbeelden)
  • Qua timing zat KompaKt wonen altijd perfect op schema!
  • Pre/After Sales Service is ook niets op aan te merken. In alles wat ze doen is het duidelijk merkbaar dat de eigenaars dit bedrijf met hun hart leiden en niet met hun portemonnee. Ze vinden het zelf dan ook erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn. Ik heb met verschillende eigenaars van een ‘KompaKt Woning’ gesproken en ze waren allemaal even enthousiast over de samenwerking.

Ik durf toe te geven dat ik voor vele leveranciers een zeer perfectionistische klant kan zijn. Alles moet exact juist zijn en indien dit niet zo is, verwacht ik dat ze hun verantwoordelijkheid nemen. Hoewel ik al vaak in conflict heb gelegen met andere leveranciers kan ik geen enkel punt vinden waar KompaKt Wonen zich in kan verbeteren.

Ik ben zelden zo tevreden geweest van een firma als deze. Aan alle mensen die interesse hebben in een samenwerking met KompaKt Wonen: Niet twijfelen!! Je krijgt meer dan waar voor je geld en zult er absoluut geen spijt van krijgen."

OVER ONS

De aanschaf van uw eigen woning is een grote stap.  Ons jong dynamisch team is erg gedreven, en staat garant voor een perfecte oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Wij hebben een diepgaande knowhow en ervaring opgebouwd, dit op vlak van energiebewust bouwen en bouwtechnieken. U kan steeds op onze deskundigheid rekenen.

CONTACTGEGEVENS

 
Burgemeester Hendrickxstraat 25
3971 Leopoldsburg
 
TEL: 011 54 59 12
 
GSM: 0478 22 67 07

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

Als je energiezuinig en duurzaam wil bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen gebouwen volgens een zeer energiezuinige EPB-norm.  Wij hebben reeds jaren ervaring in het bouwen van energiezuinige en duurzame woningen. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.
© 2019 Kompaktwonen.be. All Rights Reserved.